Velkommen til ungdomscampen på Visjon: FRIK Festivalen 2017!!FRIK Festival er ungdommens egen festival på Visjon. Vi satser høyere enn noensinne og oppgraderer YESS-campen for å gi deg en ekte festivalopplevelse, enten du er 13 eller 20 år. Vi byr på gode møter, seminarer og ledertrening med FRIK xPand, spennende aktiviteter i regi av Stavern folkehøyskole, åpen café og god stemning med lavvo, sol og sjø. Ta med deg vennegjengen og ungdomsklubben og bli med på Frikirkens nasjonale ungdomsFESTIVAL!

FRIK Festivalen ønsker ungdomsarbeid og ungdomsledere velkommen til festivalen. FRIK xPand tilbyr ledertrening og seminarer med tema som "Hensiktsdrevet og målrettet liv".

Lavvoleir: Hele gressbakken ved Nesjarheim på Fredtun vil være fylt av lavvoer. Deltakere som melder seg på i Checkin vil kunne ønske hvem de vil dele lavvo med. Vi deler inn etter kjønn, alder og region. Du vil få sove med dine venner, samtidig som du blir kjent med nye og kan knytte vennskapsbånd med andre ungdommer fra din region.

Vi tilbyr et bredere program med gode møter, seminarer, aktiviteter v/Stavern folkehøyskole, åpen café, sol og sjø! Vi skal gjøre alt vi kan for å gi deg en EKTE festivalopplevelse!

 

se Facebook-arrangement @frikfestivalen